Què són les galetes o cookies?

Les galetes són petits arxius que els llocs web que visites guarden al teu ordinador simplement pel fet de visitar-los. Són arxius totalment inofensius, no són cap virus. Aquestes permeten guardar i utilitzar informació sobre la teva visita, que es pot utilitzar de diferents formes:

    • Recordar les teves preferències de cara a futures visites.
    • Adaptar la visualització a característiques concretes de la teva navegació.
    • Veure com et mous pel lloc web, de cara a fer-hi millores o valorar si és complicat moure-s’hi pels visitants.

Cap d’aquestes galetes s’utilitza per a identificar-te personalment, només estan encarades a fer-te un lloc a mida i treure’n estadístiques.

A julivert.cat només s’utilitzen galetes de “memòria cau” o “caché” que serveixen per desar part de les pàgines visitades el teu disc dur, de manera que el mateix contingut només es descarrega una sola vegada i agilitza la navegació en futures visites.

Com modificar la configuració de les galetes?

Pots gestionar les galetes emmagatzemades al teu equip o desactivar-les completament a través de la configuració del teu navegador. Tingues en compte que això pot afectar la teva experiència de navegació o, fins i tot, impedir-te que utilitzis determinats serveis, com ara aquells que tinguin un inici de sessió segur o que requereixin la configuració de les galetes per funcionar.

Tots els navegadors moderns et permetran canviar la configuració de les galetes per oferir-te un ampli control sobre si es poden configurar les galetes o no.

Per obtenir-ne més informació, visita la secció d’ajuda del navegador que utilitzis: